Göteborg City - Pushers 0-1 (0-1)

0-1 16 min John P Ass Erik R

Laget: Hampus - Mike, Wallnér, Kevin, Barkman - Petter, Erik R - John P, Jesper, Jompa - Patrik
På bänken: Nikki, Godtman, Ricky
Vi böjar bra med bra bolltempo och hotar deras backlinje i djupled. Efter 4 minuter kommer en hög boll in i straffområdet, Patrik går upp når inte bollen men målvakten missar den också och bollen droppar ner framför Jompa som har helt öppet mål från 7-8 meter. Han skjuter med bredsidan efter studs och bollen tar i ribban och ut. Ett par minuter senare får vi en frispark till vänster. Petter slår den mot bortre stolpe där Kevin kommer och nickar bollen i ribban och över. Vi har flera chanser. Patrik och John P skjuter och målvakten räddar. Efter en kvart har vi ett fint anfall där en lång boll når Jompa som lägger tillbaka till Patrik som skjuter, returen går ut till Jesper som skjuter och bollen går till hörna. Erik R lägger den och John P nickar bollen in i mål efter en försvarare nickat upp bollen i nättaket. 1-0 mycket rättvist där vi dominerat totalt och skapat ett flertal målchanser. Efter ca 20 minuter kommer City in i matchen och efter det gör vi inte mycket rätt offensivt. City kommer till straffområdet men sedan händer det inte mycket för dem heller.
1-0 i paus, rättvist efter vår första 20 minuter men sedan var det mest City som förde matchen utan att skapa målchanser.
Andra halvlek måste varit en plåga för en neutral åskådare (fanns nog inga eftersom Frölunda spelade SHL final). Inga som helst målchanser och ett passningsspel (främst från oss) som var under all kritik. City är det bättre laget men har förtvivlat svårt att skapa chanser. Sista kvarten är lite bättre från vår sida mycket tack vare att vi krigar och spelar lite enklare. Vi håller undan och vinner en bedrövlig division 6 match med 1-0.